ΓΝΩΜΗ

"ΩΣ ΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΑΓΕΙ ΘΕΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ"
Όμηρος, Οδύσσεια
Όπως πάντοτε τον όμοιον οδηγεί ο Θεός ως τον όμοιον
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)


Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΑΡΧΑΙΑ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑ ΚΙ ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΚΑΪΜ:ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


ΑΡΧΑΙΑ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑ ΚΙ ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΚΑΪΜ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗΆδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Οι άνθρωποι οπού έζησαν πολλούς αιώνες πριν από εμάς κι είχαν δημιουργήσει έναν υπέροχο πολιτισμό για την εποχή τους, έχουν αφήσει πίσω τ΄αχνάρια τους, οπού οι αρχαιολόγοι, αν κάποτε καταφέρουν να φέρουν στο φως τον πολιτισμό τους, τότε ίσως μάθουμε την αλήθεια για την πορεία τους, αλλά και για τη λατρεία των θεών τους.
Σε κάποια παλιά μου άρθρα, που είχαν δημοσιευθεί και σε Αμερικάνικες εφημερίδες, είχα επισημάνει την εξάπλωση των Αρκάδων και των ιερών του ήλιου Θεού, τα οποία είχαν ιδρύσει σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο. Θα ήταν ίσως εγωιστικό να πω πως όλος ο πολιτισμός της γης είναι ελληνικός. Αλλά δεν είναι εγωιστικό αυτό το γεγονός του οποίου κάποια εποχή το μυστικό θα κατακτήσουν οι άνθρωποι. 
Η αρχαία Λυκόσουρα στην Αρκαδία τι σχέση μπορεί να έχει με την αρχαία Αρκάιμ, μια περιοχή στη Λευκορωσία, όπου κανείς ακόμα δεν μιλάει; Γιατί ενοχλήθηκαν τόσο πολύ οι αρχαιολόγοι όλου του κόσμου; Κοιτάξτε την απλή αυτή εικόνα από πάνω κι από κάτω. Η πάνω εικόνα είναι από την αρχαία Λυκόσουρα της Αρκαδίας, η κάτω εικόνα είναι από την περιοχή Αρκάιμ της Λευκορωσίας.


Η αρχιτεκτονική είναι σχεδόν ίδιας έμπνευσης, ίδιας εποχής ίσως πει κάποιος άσχετος παρατηρητής... Αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο, όταν πρόκειται για ιερά Ήλιου Θεού και για ιερείς Μύστες που ίδρυσαν αυτά τα ιερά... Παρατηρείστε κι αυτή την εικόνα από την περιοχή Αρκάιμ...
Κάποια εποχή, όταν τα σκοτάδια των "μη" από όσους έχουν αρπάξει τα ιερά των Ελλήνων από τ΄αφτιά και τα έχουν κάνει σκόνη, ραμμένα σε ιερά τόσων θρησκειών ανά τον κόσμο, λέω όταν ενωθούν όλα τ ακομμάτια, τότε ίσως κατανοήσουν οι όσοι έχουν τη δύναμη και την καθαρότητα του νου, τι σημαίνει ΦΑΟΣ=ΦΩΣ ΘΕΪΚΟ!..
Με την αγάπη μου καλή συνέχεια σε όλους τους ερευνητές...
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη

© Nότα Κυμοθόη

Δεν υπάρχουν σχόλια: