ΓΝΩΜΗ

"ΩΣ ΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΑΓΕΙ ΘΕΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ"
Όμηρος, Οδύσσεια
Όπως πάντοτε τον όμοιον οδηγεί ο Θεός ως τον όμοιον
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)


Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Νότα Κυμοθόη έκθεση Ζωγραφικής για την UNESCO 2008


Νότα Κυμοθόη έκθεση Ζωγραφικής
για την UNESCO 2008
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
Η εικαστικός και λογοτέχνις Νότα Κυμοθόη δέχτηκε το κάλεσμα της Unesco για να βοηθήσει με την παρουσία της μέσω του έργου Ζωγραφικής της αλλά και του γραπτού της λόγου την εκδήλωση αυτή, με θέμα το "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ". 




Η Νότα Κυμοθόη μιλάει για το Περιβάλλον και απαγγέλλει Ποίηση

"Η συγκίνηση είναι μεγάλη για εμένα, γιατί το περιβάλλον είμαστε εμείς και φυσικά ο ίδιος ο άνθρωπος. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Unesco Πειραιώς και Νήσων Γιάννη Μαρωνίτη καθώς και όλο το φιλότεχνο κοινό που επισκέφτηκε αυτή την έκθεση και συμμετείχε στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα. Εδώ απαγγέλλω Ποίησή μου, σχετική με το Περιβάλλον"



Ο Πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων, μιλάει για το έργο μου στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.


Η ίδια με την ιδιότητα της βραβευμένης Ποιήτριας (1992 Πανευρωπαϊκό ΟΣΚΑΡ Ποίησης) ευχαρίστησα τον κόσμο που καταχειροκρότησε την Ποίησή μου. Αυτό το υπέροχο φιλότεχνο κι εκλεκτό κοινό, μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, οπού είχε την υπομονή ν΄ακούει και στη συνέχεια να χαρεί την ομαδική έκθεση με τα έργα τέχνης, στις διπλανές αίθουσες.









Γιάννης Μαρωνίτης Πρόεδρος Unesco Πειραιώς και Νήσων και Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνις και Εικαστικός, 2008 Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά







 Εδώ με τον Γιάννη Μαρωνίτη, πρόεδρο της Unesco Πειραιώς και Νήσων. Μιλάει για το έργο μου παρουσιάζοντας τις δράσεις μου για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ μέσα από την Ποίησή μου και τη Ζωγραφική μου






Γιάννης Μαρωνίτης Πρόεδρος Unesco Πειραιώς και Νήσων και Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνις και Εικαστικός, 2008 Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιώς




Στιγμιότυπο με φόντο έργο Ζωγραφικής της Νότας Κυμοθόη με τίτλο "Η ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ", που παρουσιάστηκε στην ομαδική έκθεση με θέμα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, το 2008


Εδώ στη φωτογραφία, από την έκθεση ζωγραφικής για το Περιβάλλον, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (21 Μαϊου-8 Ιουνίου 2008) εικονίζεται η Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνις και Ζωγράφος, μαζί με τον Γιάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο της Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Νότα Κυμοθόη© Νότα Κυμοθόη
artnotakymothoe
Copyright:Νότα Κυμοθόη 2008

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .







© Nότα Κυμοθόη



Δεν υπάρχουν σχόλια: