ΓΝΩΜΗ

"ΩΣ ΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΑΓΕΙ ΘΕΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ"
Όμηρος, Οδύσσεια
Όπως πάντοτε τον όμοιον οδηγεί ο Θεός ως τον όμοιον
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)


Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΙΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ, γράφει η Νότα Κυμοθόη 2008

ΙΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ*
Γράφει η Νότα Κυμοθόη**,2008Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .



( με αφορμή την ημέρα θανής του Μ. Αλεξάνδρου)



Ο Δεκαεξάκτινος Ήλιος, αποτελεί ιερό οικόσημο όλων των οικογενειών με καταγωγή από τους Πελασγούς-Λυκάονες-ιερείς-Μύστες του Θεού Ήλιου. Ο τελευταίος οίκος της ιερής οικογένειας ήταν ο οίκος των Λυκαόνων-Ελλήνων-Μακεδόνων βασιλιάδων και ο Μέγας Αλέξανδρος γιος του Φιλίππου και της Ολυμπιάδας!
Είναι ένα σύμβολο Δύναμης, που όταν χρησιμοποιείται από όσους δεν γνωρίζουν και δεν έχουν φτάσει στο βαθμό αυτής της Μύησης, καταστρέφει! Οι ιερείς-Μύστες- του Θεού Ήλιου έχουν σφραγίσει την κάθε ακτίνα με μυσταγωγική ενεργοποίηση-επικλήσεις-, που έχει σχέση με κάθε Ιερό Ήλιου Θεού τη στιγμή της ίδρυσής του.
Οι άσχετοι με το θέμα-μη Μύστες- δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν αυτές τις δυνάμεις, μήτε θα μπορέσουν να τις χρησιμοποιήσουν.
Βρέθηκε σαν σημάδι στην ιερή λειψανοθήκη των τελευταίων απογόνων τους, και μάλιστα σε όσους φυλάσσουν την ιερή μνήμη του Μ. Αλεξάνδρου! Ανήκει στους Έλληνες ως σύμβολο- ιερής λειψανοθήκης- σε όλους που άγουν την καταγωγή από τους Θεούς και σε όλη τους τη ζωή επί γης αγωνίζονται για την τελειοποίηση της ψυχής τους! Όχι σε όλους τους Έλληνες!.. Συγνώμη για το διαχωρισμό, αλλά...τα θεϊκά μόρια ενώ υπάρχουν στον καθένα, δεν τα έχει ο καθένας συνειδητοποιήσει. Κι ενώ ο καθένας είναι μια σταγόνα νερού, δεν έχει νοιώσει όμως τη δύναμη του ωκεανού. Τι είναι μια σταγόνα νερού μπροστά στο νερό του ωκεανού; Η μια σταγόνα μπορεί να ξεδιψάσει, αλλά ο ωκεανός μπορεί να πνίξει!
Ανήκουν για γνώση σε όλους. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν ομάδες που βεβηλώνουν ιερά και όσια! Ο τάφος που μας έδωσε αυτό το ιερό οικόσημο βρέθηκε στη Βεργίνα. Είναι απλά μια ένδειξη που σφραγίζει αιώνες αιώνων Πνευματικής και Θεϊκής γνώσης. Φανερώνει μια πορεία Ελλήνων και δείχνει τα Δεκαέξι (16) Ιερά Θεών Ήλιου...σε όλη τη γη!
Ο Μέγας Αλέξανδρος, μυημένος από την ιέρεια μητέρα του, ήταν Μύστης και ιερέας Ήλιου, αλλά και πολεμιστής. Αυτό δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν καλό ή κακό. Δεν έχω τέτοια εξουσιοδότηση. Δεν ήρθα για να κρίνω, αλλά για να πω αυτά που γνωρίζω! Δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ!
Γνώριζε ότι η εποχή αυτή τελειώνει. Όπως τελειώνει και μια άλλη εποχή κι αρχίζει στις ημέρες μας μια άλλη...Δηλαδή, μετά από το Μ. Αλέξανδρο ήρθε ο Ιησούς Χριστός, που έχουμε από τους μαθητές του αναφορές για θαύματα. Είναι ανόητο σήμερα οι παντογνώστες των καιρών μας να αμφισβητούν τα θαύματα που έκανε ο Ιησούς Χριστός. Κανένας δεν μπορεί να κάνει να γυρίσει μια ψυχή στο σώμα του, δίχως την άδεια και τη δύναμη του Θεού. Στη φύση όταν ένα ον πεθάνει, είναι οριστικά νεκρό και η ψυχή του εγκαταλείπει το σώμα. Ποτέ η επιστήμη δεν θα μπορέσει να επαναφέρει στη ζωή ένα ον πραγματικά νεκρό, γιατί η ψυχή που χαρίζει τη ζωή δεν εξαρτάται από τις δικές μας διαταγές, αλλά από εκείνες τις διαταγές του Θεού, που ορίζει αυτή την ψυχή! Στις μέρες μας πεθαίνουν άνθρωποι με ασθένειες πολλές κι ενώ η επιστήμη έχει φτάσει σε ύψιστο σημείο, δεν μπορεί όμως να σώσει μια ψυχή και θα πρέπει να αναρωτηθούμε γι' αυτό!
Η γη, το κλίμα, οι γεωγραφικές συνθήκες και οι μεγάλες αλλαγές στις ημέρες μας έχουν τη σημασία τους! Όποιος δεν εργάζεται για την τελειόποίησή του ή για την τελειοποίηση του συνόλου και ασχολείται με υπηρεσίες που έχουν σχέση με πολλούς ανθρώπους και καταστρέφει τον εαυτό του και το σύνολο, θα τιμωρηθεί. Η ενέργεια που δόθηκε ή δίνεται, δεν έχει καμιά σχέση με το πετρέλαιο ή τις άλλες τέτοιου είδους φυσικές-γήινες πηγές ενεργείας. Όλα τελειώνουν!
'Εχει σχέση όμως με το νερό...Είμαστε όλοι οι οργανισμοί...νερένιοι. Δίχως νερό, δεν υπάρχει ζωή!
Ο Ιερός Ήλιος, έχει τη σημασία του και στις ημέρες μας θα φανερώσει τη Δύναμή του...αλλά όχι μέσα από όσους μάχονται γι' αυτόν. Θα πρέπει να δουν με άλλα μάτια το σύμβολό του. Αυτό οπού φανερώθηκε στις ημέρες μας για γνώση πραγματική κι όχι για διάθεση πολεμικής αντιπαλότητας. Αλλά οι άνθρωποι σήμερα είναι τυφλοί. Αν έβλεπαν ένα βιβλίο να μετατρέπεται σε χαλί ιπτάμενο, δεν θα πίστευαν περισσότερο στο Θεό.
Στην υλιστική εποχή μας τα πνευματικά ερωτήματα, ενώ μήτε το περιβάλλον, μήτε η όλη κατάσταση είναι ευνοϊκές, μπορούν ακόμα να συγκινήσουν την καρδιά κάποιων ανθρώπων. Το ότι στις μέρες μας συναντιόνται άνθρωποι που ενδιαφέρονται να λύσουν μαζί τα δύσκολα προβλήματα των ανθρώπων στον πλανήτη μας και πάνε κόντρα στον άνεμο της μονομερούς καλοπαίρασης ελαχίστων, αποτελεί αληθινό θαύμα. Αλλά, οι όσοι διαβάσατε τούτο το άρθρο, δεν θα πρέπει να έχετε καμιά αμφιβολία πως ο Θεός υπάρχει! Η πίστη δεν αμφισβητείται από κανέναν, μήτε εξηγείται. Μήτε κανένας μπορεί να κατηγορήσει όσους παλεύουν να βρουν λύσεις για το καλό της ανθρωπότητας, μήτε όσους πιστεύουν στο Θεό ηλίθιους! Δεν μπορούν κάποιοι ατομιστές-που δεν πιστεύουν σε τίποτα- να καταστρέφουν και ταυτόχρονα να προστατεύουν...Η πολεμική διάθεση δεν είναι η λύση σε κανένα πρόβλημα. Οι πολεμιστές όλοι έγιναν χώμα για αγριολούλουδα και παράδειγμα αποφυγής των πολέμων. Δεν υπάρχει κανένας καλός πόλεμος, μήτε ιερός πόλεμος!
Θα πρέπει οι άνθρωποι του φωτός να ενωθούμε! Όλη η οικουμένη έχει φωτισμένους που αγωνίστηκαν μόνο για το καλό. Αυτή είναι η εποχή μας και το μήνυμα του Ιερού Ήλιου, που βρέθηκε στη Βεργίνα. Να ενωθεί ο κόσμος με Αγάπη και να συνειδητοποιήσει πως υπάρχει μόνο ένας Θεός! Ο Θεός της Αγάπης. Δίχως αυτή την ένωση, θα καταστρέφεται συνεχώς ο πλανήτης και οι άνθρωποι από τους πολέμους. Κι αν δεν το νοιώσουν οι όσοι κρατάνε τις τύχες των ανθρώπων και παίρνουν τις αποφάσεις, θα έρθει από μόνο του. Τα πάντα οδηγούν εκεί. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη ροή αυτής της ένωσης!
Ποιος θα σώσει τον πλανήτη από το πρόβλημα νερό; Ποιος θα σώσει τους ανθρώπους από την πείνα που έρχεται;
* "Ιερός Ήλιος" Νότα Κυμοθόη© Nota Kimothoi
artnotakymothoe
Copyright:Νότα Κυμοθόη 2008

copyright:Νότα Κυμοθόη,συγγραφέας
Προστατεύεται από πνευματικά διακαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: