ΓΝΩΜΗ

"ΩΣ ΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΑΓΕΙ ΘΕΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ"
Όμηρος, Οδύσσεια
Όπως πάντοτε τον όμοιον οδηγεί ο Θεός ως τον όμοιον
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)


Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

4η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ:Γράφει η Νότα Κυμοθόη


4η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Γράφει η Νότα Κυμοθόη

Είναι γεγονός η 4η Διεθνής Έκθεση Ελληνικού Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 8 - 10 Δεκεμβρίου 2017, στα Σπάτα Αττικής, στο ΜΕΤΡΟPOLITAN EXPO, που βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Είναι υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΕΔΕ, Ελληνικό Επιμελητήριο Ξενοδοχείων, Ελληνική Συνομοσπονδία Τουρισμού (ΣΕΤΕ), GEPOET, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ένωση Κρουαζιερόπλοιων και Συνδεδεμένων Βουλευτών, για την προώθηση του τουρισμού και επισκεπτών στην Ελλάδα.
Η έκθεση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ φιλοξενεί 150 και πλέον αγοραστές ,από 40 και πλέον χώρες. Από την Ευρώπη, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράν, το Κουβέιτ, το Κατάρ, την Κίνα και την Αυστραλία. Πραγματοποιείται σε αυτήν την έκθεση ένα σημαντικό, φιλόδοξο βήμα προς τις ασιατικές αγορές, όπως η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και η Ινδία. Οι εκθέτες θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 6.000 συναντήσεις Β2Β με τους αγοραστές, δημιουργώντας μια ισχυρή βάση για νέες συμφωνίες.
Η είσοδος είναι ελεύθερη με εγγραφή στοιχείων στην είσοδό της και προσβάσιμη από τον σταθμό μετρό της Δουκίσης Πλακεντίας και λειτουργεί από τις 10.00 π.μ έως 8.00 μ.μ.
Οι διοργανωτές έχουν και πούλμαν μεταφοράς των επισκεπτών τους και ο χώρος διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα. Είναι προσβάσιμος και αεροπορικώς για επισκέπτες που είναι εκτός Αθήνας ή Ελλάδας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ας ευχηθούμε από καρδιάς, σε όλους τους καλούς φίλους μας εκθέτες και καλώς να έρθουν όλοι οι καλεσμένοι και μετά χαράς όλοι οι επισκέπτες να χαρούν αυτό το υπέροχο γεγονός της πατρίδας μας!
Με φως και αγάπη για την Ελλάδα μας
Νότα Κυμοθόη