ΓΝΩΜΗ

"ΩΣ ΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΑΓΕΙ ΘΕΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ"
Όμηρος, Οδύσσεια
Όπως πάντοτε τον όμοιον οδηγεί ο Θεός ως τον όμοιον
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Νότα Κυμοθόη "Ημερολόγιο ΥΔΡΑΝΗ 2023" Δημοσίευση Ποίησης

Νότα Κυμοθόη "Ημερολόγιο ΥΔΡΑΝΗ 2023" Δημοσίευση Ποίησης
Το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό ΥΔΡΑΝΗ συμπεριέλαβε στην έκδοσή του Ημερολόγιο 2023 με Ποίηση για κάθε ημέρα του έτους!
Στις σελίδες του 165 και 166 που αντιστοιχούν στις 10 και 11 Ιουνίου 2023, περιλαμβάνει την Ποίησή μου με τον τίτλο Νότα Κυμοθόη " Το ψωμί"

Συγχαρητήρια στην ΥΔΡΑΝΗ, https://online.fliphtml5.com/lrfj/nmgh/#p=165
για το υπέροχο αυτό ηλεκτρονικό Ημερολόγιο Ποίησης 2023 κι ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμή που μου έκανε με την Πρόσκλησή της! Εύχομαι να είναι ΕΥΤΥΧΕΣ το 2023 με άφθονη δημιουργική διάθεση και καλοτυχία με ΕΙΡΗΝΗ σε όλον τον κόσμο κι αφθονίας αγαθά σε όλων τα σπιτικά με καλή Υγιεία και χαρές πολλές. Εύχομαι οι ηγέτες που κυβερνούν τον Πλανήτη Γη κι όσοι υπηρετούν από θέσεις εξουσίας λαούς και κοινωνίες ανθρώπων ή ονειρεύονται θρόνους εξουσίας, να αποκτήσουν ειρηνική σκέψη και να βοηθήσουν τους λαούς και τις κοινωνίες των ανθρώπων, να ζουν στις χώρες τους ευτυχισμένοι και όλοι οι άνθρωποι να έχουν στέγη και ψωμί άφθονο!
Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ΥΔΡΑΝΗ κι όλους τους συνεργάτες της! Συγχαρητήρια σε όλες τις Ποιήτριες κι όλους τους Ποιητές που συμμετέχουν σε αυτήν την έκδοση. Χρόνια Πολλά σε όλους τους καλούς φίλους και όλες τις καλές φίλες που επικοινωνούμε πολιτισμένα και ευγενικά με αγάπη και σε όλον τον κόσμο! Σας αγαπώ! ΕΥΤΥΧΕΣ το ΝΕΟ ΕΤΟΣ!
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός, Ποιήτρια