ΓΝΩΜΗ

"ΩΣ ΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΑΓΕΙ ΘΕΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ"
Όμηρος, Οδύσσεια
Όπως πάντοτε τον όμοιον οδηγεί ο Θεός ως τον όμοιον
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)


Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ, από τη Νότα Κυμοθόη

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
                                                       
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ*
Ζωγραφική, έργο της Νότας Κυμοθόη
copyright:Νότα Κυμοθόη

Επειδή όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε υπομονή, πολύ υπομονή...ευχαριστώ όλους όσους μας πόνεσαν... Μέσα από αυτόν τον πόνο μάθαμε πολλά κι ευχαριστώ πολύ το Θεό για όλα όσα μας έδωσε απλόχερα. Τα τριαντάφυλλα από μένα για...σένα, με πολύ αγάπη, για να θυμάσαι πως κάποτε χρησιμοποίησες την ομορφιά τους για να εξομολογηθείς τον έρωτά σου σε μια γυναίκα, την οποία δεν σεβάστηκες και πλήγωσες με τα αγκάθια τους...τόσο πολύ. Αλλά εγώ, κρατώ μόνο την ομορφιά, τον πόνο όλο που μου έδωσες, σου τον επιστρέφω πίσω! Όπως κι όλα τα πλάνα λόγια των άδειων υποσχέσεών σου κι όρκων σου! Πάντα θα επιστρέφει σε σένα όλος ο πόνος μου, όπου κι αν είσαι θα σε βρίσκει και θα σε κάνει να πονάς, να υποφέρεις και να μη βρίσκεις ησυχία πουθενά από τις τύψεις! Και μαζί με σένα θα υποφέρουν κι όλοι οι άλλοι από το σόι σου, που συνεργάστηκαν μαζί σου, για να καταστρέψουν την ομορφιά των αθώων...Αλλά, εκεί, οπού εσύ κατέστρεφες ερχόταν ο ίδιος ο Θεός και άφηνε ένα Δώρο! Γι' αυτό και μόνο γι' αυτό, ευχαριστώ το Θεό, που ήσουν μια μαύρη γρατζουνιά στο σχέδιό του.
*ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. Το έργο αυτό προστατεύεται από Πνευματικά δικαιώματα κι απαγορεύεται η αντιγραφή του. Αν σας αρέσει, επικοινωνήσητε μαζί μου...

Μ ε αγάπη για την Αγάπη
και αγάπη για το Φως της Αγάπης Του!
Ευχαριστώ...
Νότα Κυμοθόη

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

© Nότα Κυμοθόη

Δεν υπάρχουν σχόλια: