http://todentrotiszois.blogspot.com

http://todentrotiszois.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΚΥΜΟΘΟΗ© Νότα Κυμοθόη

ΓΝΩΜΗ

"ΩΣ ΑΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΑΓΕΙ ΘΕΟΣ ΩΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ"
Όμηρος, Οδύσσεια

Όπως πάντοτε τον όμοιον οδηγεί ο Θεός ως τον όμοιον
(Απόδοση Νότα Κυμοθόη)


Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ:ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ

εικόνα:φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ
Νότα Κυμοθόη© Nota Kimothoi

Μεγάλος λαός, μεγάλων θεών γέννημα, αυτόχθονες, οι Έλληνες της χερσονήσου του Αίμου!!!Σε όλα τα αρχαία κείμενα υπάρχουν ως οι πρώτοι πολιτισμένοι άνθρωποι ολοκλήρου του κόσμου, μιας εποχής πολύ πίσω από το σήμερα. Από την εποχή που έλιωσαν οι παγετώνες, της Βουρμίου περιόδου περί την 23 χιλιετηρίδα π.Χ., ενώ η μεγάλη τους ακμή σημειώνεται από την 9η χιλιετηρίδα π.Χ. Εκείνη την αρχαία εποχή, η χώρα των αρχαίων μας προγόνων, ονομαζόταν Αρεία ή Αρειάνα και οι κάτοικοι ονομάζονταν Άρειοι ή Arvasi όπως τους έλεγαν οι Πέρσες και οι Ινδοί. Υπήρξαν κοσμοκράτορες οι αρχαίοι μας πρόγονοι!!!
Οι τότε ήπειροι Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική και Πολυνησία που ήταν με άλλα ονόματα φέρονται σαν περιοχές της κοσμοκρατορίας και θαλασσοκρατίας των αρχαίων μας προγόνων. Είχαν δε αναπτύξει έναν υψηλό πνευματικό και τεχνολογικό πολιτισμό, δείγματα ελάχιστα του οποίου ανακάλυψαν οι ανασκαφές κι έφεραν στο φως επί ημερών μας... Η Ιατρική επιστήμη τους ήταν προηγμένη καθώς και η Αστρονομία και υπήρξαν οι θεμελιωτές της Τριαδικής Θεότητας του Σείριου Ήλιου και του Θεού του Φωτός του Μονοθεϊσμού. Πίστευαν σ΄έναν Θεό =Νου, δημιουργό του Σύμπαντος, Πανταχού Παρόντα και τα Πάντα Πληρούντα, που ονόμαζαν Λόγο=Λογική=Νου!!!
 Οι αρχαίοι μας αυτοί πρόγονοι, είχαν διασπάσει το άτομο και πρώτοι είχαν νικήσει την έλξη της γης κι είχαν εκτινάξει επανδρωμένα διαστημόπλοια προς την Σελήνη κι Αφροδίτη.
Οι Μυθολογίες και οι θρύλοι περί Ασκληπιού ως Θεό της Ιατρικής επιστήμης αλλά και του Άτλαντα που κουβαλούσε στις πλάτες του τον Ουρανό, ο Θεός Ήλιος που έτρεχε μ΄ένα άρμα στον ουρανό που το έσερναν πύρινα άλογα με φτερά, ο Φαέθων που κι αυτός διέσχιζε το διάστημα με το άρμα του, ο Προμηθέας με τη φωτιά που έκλεψε από τους Θεούς, δεν είναι μήτε μύθοι δηλαδή παραμύθια, μήτε θρύλοι δηλαδή φήμες... Όλ' αυτά ήταν τεχνολογικά επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, που έγιναν διηγήσεις και μυθοποιήθηκαν μετά την καταστροφή του κατακλυσμού και των μεγάλων σεισμών, από τους αμύητους, αγράμματους κι αμόρφωτους που επέζησαν σε κάποια βουνά με τα ποίμνιά τους.
Το άλυτο πρόβλημα της μεγάλης κλοπής κι αλλοίωσης του αρχαίου αυτού κόσμου, παραμένει ένα αγεφύρωτο σημείο διαμάχης μεταξύ των όσων γνωρίζουν την αλήθεια...
Ο Νώε, που έκλεψαν το όνομά του και το έδωσαν στον βοσκό που έζησε στην ανατολή, αποτελεί το όνομα του Θεού των αρχαίων Ελλήνων και καμιά σχέση δεν έχει με τα όσα κείμενα αναφέρονται πως αποτελούν ιερά κείμενα της παλαιάς διαθήκης...
Αναφέρω κάποια κτίσματα που έχουν την ίδια ερμηνεία και προέλευση για να κατανοηθεί πρακτικά το όλο θέμα της κοσμοκρατορίας των αρχαίων Ελλήνων ή Αρείων:
1.Μεγάλοι Θεοί ή Κάβειροι
2.Γιγάντια αγάλματα στο νησί του Πάσχα στην Πολυνησία ως την Νέα Ζηλανδία
3.Η καταγωγή των Ιαπώνων που ισχυρίζονται πως είναι γενιά Θεών κι ότι ο πρώτος βασιλιάς τους ήταν ο Θεός Ήλιος γιος της Θεάς Αματεράου= Άμμων τε Ρα ου, που είχε έρθει στην Ιαπωνία (Από Ιωνία=Ιαπωνία)
4.Οι λευκοί  άνθρωποι των Ανδί που ζουν στα νησιά της Ιαπωνίας Χοκαϊντο και Σαχαλίνη
5. Οι Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής έχουν αρχαία Ελληνική καταγωγή
6. Οι Βίκινγκ της βόρειας Ευρώπης
7. Οι Ινδοί της Ινδίας που έχουν διασώσει σε όλα τα ιερά τους μνημεία στοιχεία από όλη αυτή την αρχαία μνήμη των αρχαίων Ελλήνων ή Αρείων προγόνων μας.
8. Η ΑRCAIM, αρχαία πόλη στη Λευκορωσία, η οποία είναι σε αρχιτεκτονικά σχέδια ίδια με την αρχαία Λυκόσουρα κι όχι μόνον...

Ο Γίμα= Ερμής, ήταν γραμματέας του Κρόνου κι ήταν στην Ανατολή κι είχε οργανώσει με ενάρετους την Αρειάνα Βαέδα, όπως γράφει κι αναφέρει η Περσική Βίβλος Ζεντ Αβέστα, που ιστορεί τον εκπολιτιστικό ρόλο των αρχαίων Ελλήνων την εποχή των μεγάλων Θεών σε όλη τη γη. (Μανού ή  Ουρανός Μαίων= Ουρανός βασιλεύς της Γης), διαβάστε παράλληλα και τη Θεογονία του Ησιόδου.
Στ΄ αρχαία ινδικά κείμενα, αναφέρεται πως ο Ήλιος Διόνυσος της γενιάς του Μαίωνος Ουρανού, υπήρξε κοσμοκράτορας. Έχετε υπόψη, πως Ινδία=είναι η χώρα του γιου του Δία (Ιν στην σανσκριτική σημαίνει γιος), δηλαδή χώρα του Διονύσου. Σε ταξίδι μου στην Ινδία και μελετώντας τον πολιτισμό της και τα ιερά της τέμπλα, βρήκα όλη την αρχαία ιστορία των αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας εκεί. Η τετρακτύς, πρόναος του Ιερού στον Μεγάλο Ναό του Σείριου Ήλιου, αποτέλεσε το σημείο αναφοράς του Πυθαγόρα, στο οποίο Ιερό Μυήθηκε!
Ο βασιλέας Ουρανός, Μέγας Θεός των αρχαίων Ελλήνων, είχε υπό την κυριαρχία του όλο τον αρχαίο κόσμο κι όλες τις χώρες της Γης.  Ο δεκαεξάκτινος Ήλιος της Βεργίνας, αποτελεί το σήμα κατατεθέν αυτής της μεγάλης κοσμοκρατορίας, τελευταίος Μύστης της οποίας υπήρξε ο Μέγας Αλέξανδρος!..
Για τον Ουρανό βασιλέα, αναφέρουν όλα τα αρχαία Περσικά κείμενα αλλά και αρχαία Ελληνικά κείμενα (Απολλόδωρος), αλλά και ο Πλάτων αναφέρει πως την εποχή των Μεγάλων Θεών οι Έλληνες ήταν κοσμοκράτορες κι εκείνοι εκπολίτισαν την πρωτόγονη ανθρωπότητα. Οι Έλληνες εκείνης της εποχής ήταν τέκνα Θεών (Άτλαντες, Τιτάνες και Γίγαντες). Οι γίγαντες που αναφέρονται ακόμα και στη βίβλο των Εβραίων, ήταν Έλληνες κοσμοκράτορες. Είναι εκείνοι οπού έχουν πολλά χρόνια αργότερα λάβει θέση ως διακόσμηση και στ΄ αετώματα του Παρθενώνα, ως ανάμνηση για τον αγώνα Θεών και γιγάντων (9η χιλιετία π. Χ. έλαβε χώρα ο καταστροφικός αυτός αγώνας ή πόλεμος, όπως γράφει ο Πλάτων).
Αλλά ποιος έχει ασχοληθεί με τα άδυτα του μακρινού αυτού παρελθόντος και για την αλήθεια της προϊστορίας του πλανήτη Γη; Υπάρχουν στοιχεία σε όλους τους λαούς της Γης, που μας πείθουν πως αυτός ο κόσμος των προϊστορικών Αρείων Ελλήνων υπήρξε σε όλο τον πλανήτη Γη.
Ο Άρης Πουλιανός, σε ανασκαφές που έκανε στο σπήλαιο των Πετραλώνων στη Χαλκιδική, έφερε στο φως έναν ανθρώπινο γιγάντιο σκελετό κι ένα ανθρώπινο κρανίο ηλικίας 700.000 ετών π. Χ.
Έτσι απλά, για όσους ακόμα επιμένουν να σκεπάζουν με σκοτεινά πέπλα το ελληνικό πνεύμα, την ελληνική φιλοσοφία, τ΄αρχαία ελληνικά κείμενα, την αρχαία ελληνική μυθολογία και να θέλουν το σκοταδισμό του, επιβάλλοντας φόβο θρησκοληψίας, πως αν τα παιδιά δεν διδαχτούν τα θρησκευτικά που θέλουν την αρχαία Ελλάδα και την αρχαία ελληνική παιδεία ταυτόσημη με είδωλα, θα έρθει καταστροφή στην χώρα μας.
Η μοναστική ζωή, τα μοναστήρια κι όλες οι εκκλησίες χτίστηκαν πάνω σε αρχαίους ναούς, καταστρέφοντας μια ελληνική δόξα και ένα πνεύμα σοφίας που δόθηκε στους αρχαίους Έλληνες και στην αρχιτεκτονική των αρχαίων ναών. Η γνώση αυτή που ήταν μέσα σε παπύρους, αρπάχτηκε από τους μοναχούς, όπως κι άλλοι θησαυροί και πάνω στο αρχαίο ελληνικό πτώμα που θρυμμάτισαν, χτίστηκαν οι ναοί της ορθοδόξου πίστεως. 
Ο Χριστός ήρθε και μίλησε για Φως, για Αλήθεια, για Δικαιοσύνη και έδωσε εντολή ΑΓΑΠΗΣ για όλους τους ανθρώπους.
Δεν ευλόγησε καμιά καταστροφή και καμιά επίγεια δόξα. 
Πάνω σε αυτά τα θραύσματα των αρχαίων ελληνικών ναών και του αρχαίου ελληνικού πνεύματος όπου γης, οι  άνθρωποι χρησιμοποιώντας το Φως της Θεϊκής Σοφίας λανθασμένα και για δική τους επίγεια "δόξα", έχουν δημιουργήσει μια κακοφορμισμένη επίγεια αυτοκρατορία θρησκευτική με όλα τα οικονομικά και όχι μόνον "έσοδα" σκορπίζοντας σκοτεινάγρα στους Έλληνες. Μέσα λοιπόν σε αυτήν τη Δόξα, θα έρθει πάλι και θα κρίνει ζώντες και νεκρούς, λένε οι γραφές, όλη του η αλήθεια...Κι αυτή η αλήθεια είναι η δικαιοσύνη του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!..
Ο Χριστός είπε, βάλε τη μάχαιρα στο θηκάρι σου!..
Άνθρωπε, θνητέ, ντυμένε με τα ενδύματα των Ρωμαίων αυτοκρατόρων, με τις χρυσές μήτρες και τις χρυσές ποιμενικές ράβδους, μέσα στην επίγεια δόξα σου, και με του εβραϊκού ιερατείου τα ενδύματα στις καθημερινές σου εξόδους, πως μπορείς και περιφρονείς το ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ και ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ και τον άνθρωπο, που είναι δημιούργημα σοφίας Θεού κι όχι δικό σου; Πως τολμάς και περιφρονείς το αρχαίο ελληνικό Πνεύμα των αρχαίων Ελλήνων Προγόνων μου, το οποίο κοχλάζει σε κάθε σου βέβηλο βήμα; Πόσες ενέργειες Θεού υπάρχουν; Βεβήλωσες από άγνοια την Πανίερη Ενέργεια της Θεϊκής Δάδας η οποία σε όλη τη Γη περιφέρεται κι ενώνει "εν ειρήνη" τους λαούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!!Πως τολμάς και ιερουργείς παρευρισκόμενος σε αυτές τις αρχαιοελληνικές ιερές τελετές αγωνισμάτων; Πως τολμάς και ιερουργείς, χρησιμοποιώντας τον Ιερό Λόγο του Ιησού Χριστού, ο οποίος μιλούσε για ΑΓΑΠΗ, εξαπολύοντας από το "ιερό βήμα" των εκκλησιών απειλές, οργή, μίσος, αφορισμούς και παντός είδους λίβελο σε ανθρώπους οπού είναι δικά του πλάσματα; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ θνητέ ιερέα; ΤΙ ΕΙΣΑΙ θνητέ ιερέα; ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΟΥ επί γης να κρίνεις τα πλάσματα που δεν σου ανήκουν; ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΟΛΟΣ ΕΣΥ χρησιμοποιώντας τον τίτλο "ιερέας" και τιμωρείς ανθρώπους διαχωρίζοντάς τους και θέλεις όλους να τους χωρέσεις στα δικά σου βρακιά;ΤΙ ΕΙΣΑΙ θνητέ οπού ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ τον ίδιο τον Ιησού Χριστό, οπού σου άφησε την εντολή "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ";

Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη
Copyright:Νότα Κυμοθόη 2008
Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

© Nότα Κυμοθόη


Δεν υπάρχουν σχόλια: